Skip to main content

Uudiskohteet

Aurabo-talot tehdään turvallisista ja kestävistä rakennusmateriaaleista huomioiden suomalaiset olosuhteet ja niistä kertynyt kokemus.

Osaava työvoimamme ja läheinen yhteistyö suunnittelun kanssa takaavat kaikissa kohteissa halutunlaisen ja rakentamisen aikaisesti valvotun lopputuloksen. Olemme tehneet yhtiönä tietoisen päätöksen olla lähtemättä vallitseviin suunnittelusuuntauksiin, joissa suomen oloissa tärkeitä räystäitä ja muita vastaavia yksityiskohtia jätetään pois kustannussäästöjen vuoksi. Pyrimme suunnittelemaan ja rakentamaan kaikki kohteemme niin kuin tekisimme niitä itsellemme. Uskomme tämän vuoksi, että jokainen rakentamamme kohde tuottaa ostajalleen iloa moniksi vuosiksi!

Ota yhteyttä:

Uudiskohteet

Kirkkopuistontie, Piikkiö

Keskeisellä paikalla, aivan Piikkiön keskustassa sijaitseva Kirkkopuistontien alue tarjoaa hienot mahdollisuudet rauhaisaan asumiseen aivan keskustan palveluiden lähellä. Alueelle rakentuu useita erityyppisiä asuntoja sekä suurempaan että pienempään tilantarpeeseen. Alue on tällä hetkellä suunnitteluvaiheessa, kysy halutessasi lisää tietoa rakennuttajalta.

Uudiskohteet

Kurkisuonkadun halli

Rakennamme Kaarinan Piispanristillä sijaitsevalle Kurkisuonkadun tontille ~1000m2 hallitilaa. Mikäli sinua kiinnostaa hallitila joko yksityiseen tai yrityksesi käyttöön ota yhteyttä, niin räätälöimme kohteeseen sinulle sopivan tilan.

Uudiskohteet

Pientaloperustukset

Tuemme pienrakentajia, jotka haluavat käyttää talopaketteja rakentamisessaan, tekemällä talopakettien vaatiman pohja- ja maanrakennustyön avaimet käteen periaatteella. Ota rohkeasti yhteyttä niin tutustumme projektiisi.