Skip to main content

Urakointi

Urakointipuolen pääosaamistamme ovat erilaisten teräs- ja julkisivutuotteiden toimittaminen.

Teemme aliurakointia niin pienille kuin suurillekin rakennusliikkeille. Pyrimme aina toimimaan sekä suunnittelussa että urakoinnissamme asiakaslähtöisesti ja joustavasti. Pidämme kiinni korkeasta työn laadusta ja yhdessä sovituista aikatauluista. Meidän käsissämme voit luottaa työn toteutumiseen ilman, että sitä tarvitsee vahtia.

Ota yhteyttä:

Urakointi

KVR-urakointi

Onko mielessäsi oma talo, toimitilat tai myyntiin rakenettava kohde? Rakennamme pieniä kuin suurempiakin kohteita avaimet käteen periaatteella. Keskustelemme mielellämme kanssasi tarpeistasi ja toiveistasi. Halutessasi autamme kohteen valmistumista rakennuluvasta avaimien luovutukseen asti.

Urakointi

Teräsurakointi

Toimitamme ja asennamme kohteeseesi tarvittavat teräsrungot olivat ne sitten CE merkittyjä päärunkoja tai tiloihin tarvittavia aputeräksiä kuten, hoitotasoja, kaiteita tai kierreportaita. On tarpeesi pieni tai suuri niin pyrimme keskustelemaan kanssasi avoimesti kustannustehokkaimman vaihtoehdon löytämiseksi. Voit kysyä meitä myös vaihtoehtoisen rakenteen hinnoittelua jolloin tarkistamme sinulla jo suunnitelmissa olevan runkovaihtomateriaalin vaihtamisen järkevyyttä.

Urakointi

Julkisivurakenteet

Toimitamme ja asennamme pelti ja elementtijulkisivuja sekä niihin liittyviä rakenteita kuten ovia ja ikkunoita. Kevytelementteinä käytämme asiakkaan toiveen mukaan mineraalivillaisia tai umpisolueristeisiä elementtejä.

Urakointi

Erikoisrakenteet

Olemme erikoistuneet suurien liike- ja teollisuusrakennusten kevytelementtirakenteisiin ilmanvaihto ja savunpoistorakenteisiin. Teemme kanaviston ja kammioiden rakennusteknistä suunnittelua, detaljointia sekä asennusta asiakkaan toiveiden ja IV- & palosuunnittelun vaatimusten mukaan.

Meiltä voit kysyä myös ratkaisuja elementtirakenteisiin hallikylmätiloihin ja niiden toteuttamiseen.